La Silla Turca IndexQUÈ ÉS LA SILLA TURCA?la Silla Turca discografiaLa Silla Turca WorksLa Silla Turca Col#laboracionsLa Silla Turca BlogLa Silla Turca ContactoLa Silla Turca Social MediaLa Silla Turca en CatalàLa Silla Turca en Castellano
COL·LABORACIONS
Elevadores EBAM

Hi ha quelcom que m'agrada molt, i és participar en els projectes dels altres.

Això m'ha portat a realitzar diverses col·laboracions, com per exemple, amb l'emissora local Ràdio Vilamajor, per a qui he composant la falca del programa "A cops de Rocs", presentat per l'Antoni Guardi. Tanmateix, la música del meu treball TITAN ha acompanyat el podmark del David Piulé "La noche del bolsilibro", en el seu especial sobre Curtis Garland. També he composat la música per la web Studio Babiana, de la dissenyadora de roba Merili Varik, en l'actualitat, tristament tancada.

"Col.laborar en un projecte, com pot ser el d'una ballarina, una poetessa, o una escultora, és un regal per a mi, perquè em permet endinsar-me en mons totalment inexplorats, on només puc que aprendre; aprendre de l'altra i aprendre de mi mateix. Obrir-me a qualsevol altra disciplina és tota una oportunitat d'expansió creativa, com a eina d'intercanvi, ja no només a nivell cultural, sinó emocional".

 

 Algunes col·laboracions amb altres artistes son:

Helena Pellisé:
ballarina de dansa contemporània, resident al Montseny. Composició musical del seu projecte de dansa "Paisatge Sensible" encara en procés, fent residència al Teatre Auditori de Llinars del Vallès. Més informació properament.

http://www.helenapellise.com/

 

Dolo Navas:
artista i dissenyadora basca, resident a Sant Pere de Vilamajor. Composició musical pel seu treball audiovisual "Mi Viento Pinta", una preciosa al·legoria a la seva infantesa, a través d'un recorregut entre els llocs que freqüentava de petita, i les memòries que hi guarda, amb la dansa com a eina d'expressió.


https://dolonavas.com/ 

https://youtu.be/LzCDgWGBI_k

 

Anna Lacruz:
poetessa vilamajorina. Amb motiu de la publicació del seu poemari "La síndrome de la caputxeta vermella" vaig composar una vintena de peces curtes per guitarra, amb les que vaig acompanyar-la en la petita gira de presentació, que ens va dur a llocs tant emblemàtics com l'Espai Betúlia de Badalona, o la llibreria La Impossible de Barcelona.

https://www.facebook.com/anna.lacruzmarch 

https://youtu.be/vY8U5L231oQ

 

Elevadores EBAM

 

Cookies Politica de privacidad y Avisos Legales Disseny & Powered by LMVweb © 2002-2022 - Twenty Anniversary

 

Projecte musical, compositor, productor

discografia, La Silla Turca

musica conceptual, experimental

sota la palmera