La Silla Turca IndexQUÈ ÉS LA SILLA TURCA?la Silla Turca discografiaLa Silla Turca WorksLa Silla Turca Col#laboracionsLa Silla Turca BlogLa Silla Turca ContactoLa Silla Turca Social MediaLa Silla Turca en CatalàLa Silla Turca en Castellano
DISCOGRAFIA / INSTROSPECTIVE LANDSCAPES /Publicació: Març 2022
Elevadores EBAM

Introspective landscapes és un treball introspectiu i personal. Veurem diferents tipus de composició, en les que he cercat arribar a les emocions, visions o experiències, de manera que l'oient arribi a percebre-les.

Encara que l'instrument predominant sigui el teclat, en aquest treball, la guitarra esdevé un instrument protagonista, afegint cadències rítmiques, dinàmiques, atmosferes i bases melòdiques que marquen el desenvolupament d'alguns temes. Tanmateix, en aquest treball especialment, hi ha incorporades algunes tècniques esteses amb la guitarra, nodrint el paisatge sonor de l'àlbum.

Podem trobar alguns temes de la meva primera etapa de La Silla Turca, revisats i remasteritzats amb ocasió del llançament d'aquest treball. “Wilderness” o “The Hate” en son alguns exemples.

Segell discogràfic: Sota la palmera s.l. www.sotalapalmera.com

    


Cookies Politica de privacidad y Avisos Legales Disseny & Powered by LMVweb © 2002-2022 - Twenty Anniversary

 

Projecte musical, compositor, productor

discografia, La Silla Turca

musica conceptual, experimental

sota la palmera